Particulieren

Bij Confidence assurantiën kunt u als particulier terecht voor een deskundig, betrokken en persoonlijk advies op het gebied van schadeverzekeringen, sparen, hypotheken etc.

Samen met u kijken wij welke diensten of producten het beste aansluiten op uw wensen. Vervolgens inventariseren wij welke risico’s verzekerd moeten worden. Hierbij adviseren wij u welke producten en/of diensten het beste passen bij uw situatie.

Naast de advisering begeleiden wij ook de contacten tussen u en de verzekeraars waar wij de verzekeringen onderbrengen. Mocht er zich onverhoopt een schade voordoen dan zorgen wij ervoor dat deze snel en goed wordt afgehandeld. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Alle gangbare risico’s kunt u via ons verzekeren. Maar ook voor bijzondere zaken kunt u bij ons terecht.

Denk hierbij aan:

Hypotheken

Maatwerkoplossing voor u als particulier voor de financiering van uw eigen woning. Wij kunnen selecteren uit 24 aangesloten aanbieders, waarbij wij zeker weten dat de beste er voor u bij zit en met de beste voorwaarden.

Sparen

Openen lijfrenterekening, bankspaarrekening

Uitvaart

Gewoon een goede en juiste uitvaartverzekering voor u in geld. Blijft er geld over dan wordt dit aan de nabestaanden overgemaakt.

Overlijdensrisico

Uw geliefden goed verzorgd achterlaten kan simpel door een goede, goedkope en juiste overlijdensrisicopolis af te sluiten. Of gewoon ook voor het aflossen van een deel van de hypotheek. Zorg gewoon goed voor elkaar!

Aansprakelijkheid particulieren

Als u bij iemand anders schade veroorzaakt.

Inboedel

Schade aan spullen in en om ’t huis, eventueel aangevuld met mobiele dekking buiten de deur.

Opstal

Schade aan uw eigen woning, daken, muren, keuken, vloer, glas etc.

Auto

Wa, Wa beperkt casco of allrisks, al dan niet uitgebreid met schade inzittenden en of rechtsbijstand.

Motor

Wa, Wa beperkt casco of allrisks, al dan niet uitgebreid met schade opzittenden en of rechtsbijstand.

Rechtsbijstand

Juridische hulp bij eigen woning, arbeidszaken, verkeerszaken etc. 

Caravan

De caravan beperkt casco of volledig casco gedekt op de plaats van bestemming. Achter de auto is de WA al afgedekt.

Reis / annulering

Alle zaken in ’t buitenland netjes gedekt en indien nodig restitutie van niet genoten vakantiedagen, maar ook voor diefstal van ID of andere zaken.

Zorgverzekering

Goede service en kwaliteit? Een scherpe premie en goede kwaliteit? Kies de zorgverzekering die bij jou past. Een goede service en scherpe tarieven vind je hier: