Bedrijven

Ondernemen is risico’s nemen, maar u wilt niet dat de bedrijfscontinuïteit in gevaar komt. Denk maar eens aan: bedrijfsschade, diefstal en inbraak, beroeps-aansprakelijkheid, transportverzekering, ziekteverzuim, stilstand, enzovoort. Confidence assurantiën is thuis in verschillende branches en helpt u graag persoonlijk bij het in kaart brengen en het afdekken van deze risico’s.

We doen dit door de tijd te nemen om u en uw bedrijf goed te leren kennen. We zijn betrokken, persoonlijk, ervaren en vooruitstrevend in het zoeken naar aantrekkelijke verzekeringsoplossingen voor zowel zzp’ers als het midden- en kleinbedrijf, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen.

Dat is een meerwaarde die Confidence assurantiën u kan bieden.

Denk hierbij aan:

Schade zakelijk

Inventaris goederen, computers, milieuschade, gebouwen, avb, bestelauto, auto, vrachtauto, zakelijke rechtsbijstand etc.

Arbeidsongeschiktheid

Ziek, overspannen, ongeval en dan geen inkomen? Dit voorkomt u simpel door onze arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, welke ook nog eens betaalbaar zijn en blijven.

Aansprakelijkheid bedrijf

Als uw bedrijf bij een ander iets verkeerd doet en er schade ontstaat.

Beroepsaansprakelijkheid

Als u door uw beroep een foutief advies geeft of een fout maakt waardoor een ander schade krijgt.

Auto of bestelbus

Wa, Wa beperkt casco of allrisks met inzittenden en/of rechtsbijstand.

Rechtsbijstand

Ook voor ZZP’ers en grote bedrijven een maatwerkpolis verkrijgbaar voor juridische hulp.

Bedrijfsschade

Als u uw bedrijf niet meer kan voortzetten op een locatie door bijv. brand , zorgen wij voor een soort van vervangende locatie.